Ansigtsbehandlinger

Copenhagen Beauty Clinic tilbyder en række forskellige ansigtsbehandlinger. Her kan du læse om behandlingerne og vælge den helt rette forkælelse til dig.

Book en tid

Kollagen ansigtsbehandling

Vil du gerne have hud, der stråler? Så er en ansigtsbehandling med kollagen lige noget for dig. Her går kollagenet ind i og forbedrer hudens egen elastin indefra - på den måde får du lækrere, blødere hud med synligt færre rynker. Den luksuriøse behandling indeholder også personlig hudanalyse, eksfoliering, diamantslibning, håndmassage og meget mere.

Vi bruger kun eksklusive produkter fra bl.a. mærket Colway i din behandling. Her er der et højt indhold af ren kollagen og 24k guld. På den måde er du sikker på at få den allerbedste behandling. Det er klinikkens CIDESCO udannede hudterapeut Shifa Zahrah, som står klar til at udføre de mest fantastiske behandlinger ansigtsbehandlinger, her i blandt klinikkens populære kollagen ansigtsbehandling.

Deluxe behandling

Med vores deluxe behandling får du ren forkælelse af Shifa, som er en CIDESCO autoriseret hudterapeut, både i ansigt, krop og sind.

Behandlingen starter med en grundig rens, hvor huden også peeles. Herefter byder forkælelsen på en 24k guld maske, ansigtsmassage, ansigtsløft med radiofrekvens og vitamin ampuller. Imens du ligger med masken får du en skøn håndmassage. Behandlingen indeholder et ansigtsløft med radiofrekvens, som fornyer huden uden brug af kirurgi. Det er en revolutionsbehandling som hurtigt virker opstrammende på huden. Radiofrekvens er en oplagt behandling, hvis du ønsker at reducerer rynker og stramme huden op.

Vi glemmer ikke din krop!
Nu er det blevet til tid at hoppe under et dejligt infrarød tæppe. Infrarød er særlig godt imod muskel og ledsmerter, cellulite, drænelse af affaldsstoffer, og det øger og både blodcirkulationen og immunforsvaret. Som afslutning får du en behagelig lille ryg, skuldre og nakke massage. Det kalder vi ren forkælelse!

Vi anbefaler at du taget et ekstra sæt undertøj eller badetøj med, da man sveder en del når du ligger i infrarød tæppe.
For bedste resultater anbefaler vi, at du får et kurforløb med 5 behandlinger.

Nimue ansigtsbehandling

Nimue er et frugtsyre baseret og meget effektivt hudpleje mærke. Med Nimue kan alle hudtyper blive behandlet og få en køn og afslappende behandling. Under behandlingerne benytter vores lægeeksamineret hudterpeut produkter, som er skræddersyet til din hud, så du får det bedst mulige resultat og guider dig til en god hudpleje rutine derhjemme.

Klassisk ansigtsbehandling: Denne behandling passer til enhver, som ønsker en forfriskende behandling til sit ansigt. Sammen med klinikkens hudterapeut vil i finde frem til de rette produkter, som passer til din hudtype. Det er en afslappende, men også effektiv behandling, som består af: en hudkonsultation, grundig rens, peeling, maske, ansigtsmassage, serum, øjencreme og dagcreme.<

Dybderens: Gør din hud åndbar og ren igen med denne behandling. Dybderens er til en hud, som trænger til at blive renset for tilstoppet porer, urenheder og hudorme. Efter rens vil der blive påført en beroligende maske og serum, som vil berolige huden og gavne med en masse plejende vitaminer. Behandlingen består af: en hudkonsultation, grundig rens, peeling, dybderens, anti blemish-maske, serum, øjencreme og dagcreme.

Frugtsyre: Frugtsyre trænger ind huden og reparerer den indefra. Frugtsyre er effektiv at behandle med og indeholder naturlige syrer fra bla. citron. Det er en meget effektiv behandling, som fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og glødende. Frugtsyre stimulerer din kollagen, som strammer huden op og forbygger rynker og ældning i huden. Det anbefales ikke, til en meget sensitiv hud eller slem acne i udbrud. Behandlingen består af: rens, peeling, frugtsyre, specialmaske, serum, øjencreme og dagcreme.
Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid