Bodytoning

General info

Bodytoning er en ikke operativ krops tonings behandling, som bruger fokuseret ultralyd, kombineret med kavitation og fedtfrysning, til at nedbryde fedtceller/depoter, uden smerte, på alle områder af kroppen! Body toning er en af de mest avanceret behandlinger inden for vægttab og opstramning.

Hudområderne behandles med ultralyd som er fokuseret til at ramme 12 mm under huden. Ultralyden rammer kun vævet som er modtagelig for mekanisk varme, uden at skade nerver, blodårer og muskler. Den gennemsnitlig fedt reduktion omkring maven er 33-63 mm efter 3 mdr. Inden for to uger vil du se tydelige resultater.

Book en tid

Behandlingen

Behandlingen vil udføres efter en konsultation for sikre, at du er egnet til behandlingen. Der vil tages billeder af de områder der ønskes behandlet, dette føres i vores dokumentations system. Der foretages en kort undersøgelse hvor områderne måles og tegnes op. Derefter foretaget behandling hvor en håndstyret apparat føres over det ønskede område.

Længden af behandling kommer an på behandlings stedets størrelse og hvor mange steder man ønsker behandlet. Typisk vare behandlingen 45-60 min. Behandlingen er behagelig og uden hævelse, du vil kun opleve en prikkende fornemmelse eller varme når håndstykket køres over hudområdet.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen kan du udføre dine vanlige gøremål og aktiviteter, vi vil råde kunderne til at føre en sund og aktiv livsstil for at opnå gode resultater.

Antallet af behandlinger

Dette afhænger af omfanget af fedt reduktion der ønskes, 3 behandlinger kan være påkrævet, selvom dit individuelle forløb kan kræve mere eller mindre. Med HIFU kropstoning opnår man en reduktion på 1-2 cm (omfang) af det behandlet område efter en behandling. Behandlings holdbarhed anhængere af din egen livsstil, derfor anbefaler vi at kombinere behandlingen med en sund og aktiv livsstil.

Praktiske informationer

Vi anbefaler altid at du læser om ”praktiske foranstaltninger i forbindelse med behandlingen” grundigt inden behandlingen.

Hvem kan ikke gennemgå behandlingen
  • Forhøjet kolesterol
  • Gravide
  • Hepatitis
  • Immunsystem sygdom
  • Åbent sår på behandlingsområdet
  • Mennesker der tager medicin som har en effekt på fedtstofskifte
Hver behandling har en pause måneds pause, dette er nødvendigt for at kroppen naturligt kan REPROCESS de nedbrudte fedtceller/depoter.
Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid