Botox og filler

General info

Botox og filler Med tiden nedsættes hudens naturlige produktionen af kollagen- og elastinfibre, som gør huden bliver tyndere og slappere, hvilket gør at der opstår dybe rynker og furer. Vi kender alle til det med fine linjer og rynker, hvad enten vi har dem eller bare gruer for dagen hvor vi får dem. Huden forandrer sig uundgåeligt med alderen pga. hudens naturlige produktion af kollagen – og elastinfibre, som gør huden stram og spændstig. Kollagen produktionen nedsættes desværre med alderen. Ældningsprocessen er den samme hos alle mennesker og ses både funktionelt og udseendemæssigt. Processen opstår overordnet på grund af tre forskellige faktorer, der alle bidrager til, at ungdommens fyldige og spændstige hud langsomt forsvinder: Udtørring af huden. Tab af naturlige og fugtgivende stoffer, som eksempelvis hyaluronsyre (hyaluronic acid – HA). Forandringer i knoglestruktur eller muskelvæv. Ved hjælp af Botox og ikke – permanente Fillers, kan vi hjælpe dig af med, rynker, furer, tabt vævs volumen bl.a. læbeforstørrelse, etc. Vi kan hjælpe din hud med at genvinde sin naturlige teint og fasthed.

Book en tid

Hvad kan botox og filler?

Botox er yderst velegnet til: Minimering af fine linjer og rynker, der opstår på grund af ansigtets mimik, dvs. dynamiske rynker. Filler er bedst til: At tilføre volumen i større eller mindre grad. Virker ved at løfte huden og i nogle tilfælde fylde dybere rynker / fuger ud. Optimale resultater opnås oftest, med kombinationen af Botox & Filler. Botox & Fillers er også yderst velegnet i forbindelse Skinbooster & Laserbehandlinger.

Inden behandlingen

Inden du kan få foretaget din botox eller filler behandling, så skal du komme til en gratis lovpligtig konsultation minimum 48 timer før din ønskede behandling.
Til konsultationen vil læge og sygeplejersken vurdere, om du er egnet til behandlingen. I vil også tale om, hvilken behandling som egner sig til dig, samt hvordan i bedst kan arbejde jer nærmere dit ønskede resultat.

Antallet af behandlinger

Det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til for, at du opnår et resultat så tæt på det ønskede. Til konsultationen vil den klinikansvarlige læge og sygeplejersken vurderer, hvor mange behandlinger de vil anbefaler dig at få foretaget.

Praktiske informationer

Vi anbefaler altid at du læser om ”praktiske foranstaltninger i forbindelse med behandlingen” grundigt inden behandlingen.

Husk at booke en gratis konsultation minimum 48 timer før din ønskede behandling.

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid