Carbon peeling ”HollywoodFacial”

General info

Behandlingen

Trænger du til friskhed og glød i ansigtet, så er Carbon peeling en behandling for lige netop dig. Denne behandling til dig som vil have en dybderensende behandling, som er skånsom og smertefri.

Da behandlingen trænger meget dybt ned i huden, så er det vigtigt, at huden er ren inden carbon behandlingen, derfor udføres diamant slibning så huden eksfolieres og klargøres først.

Carbon som er et kulstofs blanding består af carbon partikler som er mudder fra vulkansten. Laseren aktivere carbon cremen og trænger dybt ned i huden.

Fordele

Carbon cremen trænger dybt nede i huden og absorbere snavs helt inde i porerne. Behandlingen reducere fine rynker, reducere hudorme, reducere pigmentforandringer, reducere fedtet hud og reducere aktiv akne.

Behandlingen kaldes ”HollyWood facial” fordi den er populær i Hollywood, når de kendte skal på den røde løber, så skal de have en behandling der giver resultater med det samme og giver en glød der er er uundværlig!

Antal behandlinger

Før behandlingen foretages en konsultation omkring din hudanalyse og hvilke områder du ønsker der fokuseres på.
Alt efter hvad du ønsker opnået bestemmes antal behandlinger.

Praktiske informationer

Vi anbefaler altid at du læser om ”praktiske foranstaltninger i forbindelse med behandlingen” grundigt inden behandlingen.

Huden skal helst være makeupfri inden behandlingen.
Der kan opleves svag rødme efter behandlingen, hvis man har en sensitiv hud.

Carbon peeling kan være ledsaget af af peeling af huden. Det er derfor vigtig at man anvender SPF 30 eller 50 efter behandlingen.
Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid