CND manicure “GiveMePrettyNails”

CND manicure ”GiveMePrettyNails”

Manicure er en behandling til dig, som ønsker smukke naturlige negle. Der vil være fokus på, at dine neglebånd vil blive plejet, samt at få en ualmindelig lækker shine frem på dine naturlige negleplader. Der vil også være mulighed for, at du kan få CND shellac på, som er en "forstærket neglelak" der har en holdbarhed på op til 14 dage. Ved luksus behandlingerne vil der blive arbejdet med Almond Spa manicure produkter fra CND. Almond Spa produkterne er en effektiv professionel serie, som er udviklet til at tilføre fugtighed og exfoliere. Produkterne har nogle fantastiske ingredienser, blandt andet; mandelolie som trænger hurtigt ind i huden og modvirker spaltning, samt har blødgørende egenskaber.

E-vitamin som forbygger ældning af huden, ved at blødgøre og fugte. Jojobaolie som har en mikro molekylestruktur, der gør at olien trænger let ned i huden, og virker transporterende for de andre ingredienser. Ved Luksus behandlingerne indgår der en dejlig massage, skrub, fugtiggivende creme og pleje af neglebånd og negleplader.
Der vil også blive serveret et forfriskende glas bobler eller frugt juice. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer bedst til dig.

Book tid