Du’ Lac

General info

Du' Lac er en skånsom, effektiv og hurtig behandling til at få fjernet forskellig gener på huden i ansigt, hals og krop. Hvis du vil have fjernet leverpletter, karsprængninger eller lipomer, er Du' Lac en perfekt behandling til dig, og du vil IKKE danne ar efter behandlingen!

Book en tid

Efter behandlingen

Det behandlede område skal smørres med en serum 3 til 5 gange dagligt i 28 dage. Efter behandlingen dannes en sårskorpe, som skal sidde til den selv falder af efter ca. 7-10 dage. Undgå at pille skorpen af for flotteste resultat. Der må behandles igen efter 14 dage et nyt sted og 3 uger samme sted, hvis nødvendigt. Efter behandlingen skal du undgå følgende: De første 24 timer: Fysiske udfoldelser, makeup og klorvand De første 14 dage: Produkter med syre, parfumer eller alkohol De første 30 dage: Sol (eller husk at bruge faktor 50

Antallet af behandlinger

De fleste pletter/knopper/karsprænginger fjernes allerede på første behandling. Enkelte kræver 2 maks. 3 behandlinger for at forsvinde.

Sådan foregår behandlingen

Selve behandlingen foregår ved at huden desinficeres og nålen, som er 120 grader varm “brænder” det pågældende sted, som ønskes fjernet. Der arbejdes altid med sterile engangsnåle. Apparatet styres i hånden, og ligner en kuglepen. Der kan med fordel benyttes bedøvelsescreme inden behandlingen, men der er ikke nødvendigt. Nålen penetrere ikke huden, da nålen er stump, men arbejder kun på overfladehuden. Behandlingen er hurtig og effektiv og varer kun nogle sekunder alt efter hvor stort et område der skal behandles.

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid