Eyelash Extension “FlirtyEyes”

Lash lift ”GiveMeNaturelLift”

Hvis det skal være slut med vippebukker og knækkede vipper, så er denne behandling den rette for dig. Med et Lash lift vil du opnå et flot naturligt naturligt resultat. Dine naturlige vipper vil blive bukket og give illusionen af et løftet og mere friske øjne. Ved denne behandling bruger vi skånsomme produkter fra fra Dolly lash, og du kan frit vælge, om du ønsker at få dine øverste vipper farvet i light brown, dark brown eller black under behandlingen.
Lash lift er et semi permanent vippeløft, med holdbarhed i op til 4-6 uger.

Volume lashes ”DramaEyes”

Volume lashes er den mest avanceret teknik for eyelash extensions. Ved denne behandling påføres 2-5 meget lette vipper på hvert enkelt af dine naturlige vipper, for at skabe et fyldigere eller mere dramatisk look. Med volume lashes anbefaler vi en opfyldning efter 2-3 uger, for at bevare dine fyldige eyelash extensions. Resultatet påvirkes af dine egne natur vippers tilstand, derfor bedes der tages hensyn til dette, og spørg gerne din vippe stylist inden behandlingen starter, hvis du er i tvivl.

Single lashes ”NaturalEyes”

Single lashes er perfekt, hvis du ønsker et naturligt resultat. Under denne behandling vil der blive påsat en lash extension på en af dine naturlige vipper. Derfor er resultatet varierende alt efter udgangspunktet. Med single lashes anbefaler vi en opfyldning efter 2-3 uger, for at bevare dine fyldige eyelash extensions.

Hybrid lashes ”GiveMeMixture”

Hybrid lashes er en blanding af single lashes og volume lashes. Denne behandling er perfekt, hvis du har lyst til at få ekstra fylde ind imellem dine single lashes. Med hybrid lashes vil du stadig opnå et relativt naturligt resultat, alt efter hvor meget volume frem for single lashes du ønsker at få påsat. Med hybrid lashes anbefaler vi en opfyldning efter 2-3 uger, for at bevare dine fyldige eyelash extensions.

Farve af vipper og bryn

Ved vores behandling har du flere farver at vælge imellem. Lysebrun, medium brun og sort. Disse allergivenlige farver vil blive påført på dine vipper og bryn i en afslappende atmosfære. Markeret bryn og vipper giver mere udstråling til ansigtet, og kan gøre en stor forskel uden brug af makeup i hverdagen. Farvning af bryn og vipper holder cirka 2 uger. Du kan også vælge at få rettet dine bryn enten med voks eller pincet.

Book en tid

Praktiske informationer

Det er meget vigtigt, at man er hygiejnisk omkring sine lashes, da makeup snavs og fedt kan mindske holdbarheden og skade de naturlige vipper.

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid