Micro Needling

General info

Ar og rynker reduceres med Micro Needling. Med Micro Needling får vi kroppen og huden til selv at arbejde og modvirke sine problemer. Med Micro needling kan vi både arbejde dybt i huden eller helt på overfladen for at sørge for, at behandlingen bliver mest effektiv og benyttet præcist til din huds behov mod ar og rynker. .

Book en tid

Behandlingen

Micro needling giver dig en friskere hud med et yngre udseende. Vi anvender en lille maskine, hvor der er tynde nåle i, som penetreres ned i huden og "skader" huden. Når huden bliver skadet, reagerer den ved at begynde og arbejde på fornyelse og forhøje antallet af kollagnen i huden. Al den nye kollagen modarbejder dybe rynker og ar og får huden til at se yngre ud.

Behandlingen er relativt smertefri, da du vil få bedøvelsescreme på, inden behandlingen starter. Inden bedøvelsen bliver lagt på, bliver din hud renset og efter vi har lavet behandlingen, afsluttes der med en lækker og afkølende maske, som dulmer rødmen og giver fugt. Hele behandlingen varer cirka 60min.

Fjernelse af ar

Ar opstår uanset hvilken alder du er og de kan være svære at komme af med. Hvis du er kommet til skade eller i en periode af dit liv haft akne, kan det også have efterladt ar, der ikke vil hele af sig selv. Derfor ønsker mange at fjerne deres ar, særligt i ansigtet.

Micro Needling er en effektiv metode til fjernelse af ar, og man får synlige resultater efter få behandlinger.

Fjernelse af rynker

Ønsker du fjernelse af rynker med Micro Needling er et godt alternativ til behandlinger med Botox eller filler. Micro Needling øger kollagenen i huden og får huden til selv at modarbejde rynkerne.
Behandlingen giver en meget opstrammende effekt i hele ansigtet, og du vil opnå flotte resultater efter få behandlinger.

Praktiske informationer

GØR BEHANDLINGEN ONDT? Ar og rynker skal oftest behandles dybt i huden, Men Micro Needling en relativ smertefri behandling. Du vil få et tykt lag bedøvelsescreme på, inden behandlingen går i gang. Behandlingen vil føles som en almindelig ansigtsbehandling og afsluttes med en afkølende og fugtgivende maske. Efter behandlingen vil dit ansigt være lidt rødt på de behandlede områder, men rødmen vil aftage efter cirka 2-5 dage. HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE? Antallet af behandlinger bliver vurderet af vores hudspecialist ved din første behandling. Dette afhænger af problemerne du vil af med på din hud. Der kan ses resultater allerede efter første behandling. Ved behandlinger af ar og dybe rynker bliver der oftest anbefalet et forløb, som kræver ca. 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum. Hvis du har dybe ar, kan der anbefales mere end 3 behandlinger.

HVAD ER VIGTIGT FØR OG EFTER BEHANDLINGEN? Før behandling må ikke anvendes selvbruner på områderne op til behandlingen. Solbadning skal ligeledes undgås, da huden ikke må være for solbrændt. Efter behandlingen er vigtigt at fugte huden flere gange om dagen og make-up skal undgås. Alt efter hvilke hudproblemer du er blevet behandlet for, kan rødmen i huden vare i 2-5 dage og langsomt fortage sig i denne periode. Det anbefales at bruge faktor 50, hvis solen skinner i 2 uger efter din behandling.
Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid