Neovita “OrganicSkinCare”

Neovita ”OrganicSkinCare”

I Copenhagen Beauty Clinic, får du forkælende og økologiske ansigtsbehandlinger. Der bruges produkter fra Neovita, som både er økologisk, fri for parabener og konserveringsmidler. Alle, selv gravide kan derfor trygt nyde produkternes naturlige egenskaber. Behandlingen er skræddersyet til din hudtype, så du går fra klinikken med et ordentligt resultat.

Sensitiv ansigtsbehandling

Sensitiv behandling parfumefri og velegnet til sart hud. Produkterne er blide, duft- og farvefri. Behandlingens formål er at opbygge huden stærkere, tage rødmen i huden og give intensiv fugtpleje. Med dette kan din hud nemmere klare miljøbelastningerne uden at blive irriteret og sensitiv. Behandlingen indeholder blandt andet en blid og effektiv rens, serum, ansigts massage og maske.

Vitamin

Anti-aging

Vitamin ansigtsbehandlingen er effektiv, oplivende, cellefornyende og opfriskende behandling. Her bliver brugt produkter bestående af effektive virkestoffer og indeholder højt doserede værdifulde vitaminer som forebygger for tidlig ældning af huden, og regenererer tør og solskadet hud. Behandlingen indeholder blandt andet rens, enzym peeling, ansigt massage og en afsluttende maske.

Anti Aging med AHA er en effektiv ansigtsbehandling som har en opstrammende virkning. På 60 min. opnår du en mere frisk, strålende, opstrammet og ensartet hud. Denne behandling er velegnet primært til +40, og med denne behandling er hjemmeplejen meget vigtig for at kunne opnå de bedste resultater. Behandlingen indeholder blandt andet rens, enzym peeling, ansigts massage og papaya maske.

Book en tid

Praktiske informationer

Ved booking af en Neovita ansigtsbehandling er det ikke nødvenligt at vide, hvilken ansigtsbehandling din hud har brug for. Ved behandlingen udfører kosmetologen en hudanalyse og finder frem til den helt rette behandling for dig.

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid