Nimue “FreshUpMySkin”

Nimue ”FreshUpMySkin”

Nimue er et frugtsyre baseret og meget effektivt hudpleje mærke. Med Nimue kan alle hudtyper blive behandlet. Under behandlingerne vælger vi produkter, skræddersyet til din hud, så du får det bedst mulige resultat og guider dig til en god hudpleje rutine derhjemme.

Klassisk ansigtsbehandling

Denne behandling passer til enhver, som ønsker en forfriskende behandling til sit ansigt. Sammen med din kosmetolog vil i finde frem til de rette produkter, som passer til din hudtype. Det er afslappende, men også effektiv behandling, som består af: rens, peeling, maske, dybderens, ansigtsmassage, specialmaske, serum, øjencreme og dagcreme.

Dybderens

Quick ansigtsbehandling

Gør din hud åndbar og ren igen med denne behandling. Dybderens er til en hud, som trænger til at blive renset for tilstoppet porer, urenheder og hudorme. Efter rens vil der blive påført en beroligende maske og serum, som vil gavne huden med plejende vitaminer. Behandlingen består af: rens, peeling, dybderens, maske, serum, øjencreme og dagcreme.

Vores quick Nimue behandling er den hurtigste ansigts behandling, som kun varer 40 minutter. Hvis du gerne vil have gløden tilbage i huden, og ønsker at give din hud et boost, selvom dagligdagen er travl, så er denne behandling den du skal vælge. Behandlingen består af: rens, peeling, maske, serum, øjencreme og dagcreme.

Book en tid

Praktiske informationer

Ved booking af en Nimue ansigtsbehandling er det ikke nødvenligt at vide, hvilken ansigtsbehandling din hud har brug for. Ved behandlingen udfører kosmetologen en hudanalyse og finder frem til den helt rette behandling for dig.

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid