Om os

Velkommen

Velkommen til Copenhagen Beauty Clinic

Hos Copenhagen Beauty Clinic er vi et team af engagerede stylister og kosmetologer. Hos Copenhagen Beauty Clinic kan du holde en pause fra den almindelige hverdag og nyde dit sind og sjæl. Vi stræber altid efter at udføre de mest fantastiske behandlinger og yde den bedste service. Med gode transport- og parkeringsmuligheder, er det nu ikke længere besværligt at finde tid til forkælelse i vores klinik. Hos Copenhagen Beauty Clinic anvender vi den nyeste teknologi fra skønhedsuniverset. Vores uddannet kosmetologer fra CIDESCO er specialiseret i alle vores kosmetiske behandlinger. Med en hudanalyse vil du og kosmetologen finde frem til den mest effektive og skånsomme behandling, som vil føre dig frem mod dit ønskede resultat. Vi benytter Nimue, Neovita og Colway produkter til vores behandlinger. Du kan også besøge vores hudterapeut som laver mere avanceret ansigts- og kropsbehandlinger med brug af maskiner. Hos vores hudterapeut kan du få en yderst skøn og dybdegående behandling.

Copenhagen Beauty Clinic er ikke blot for dem, som ønsker kosmetiske og dybdegående behandlinger. Det er også for dig, som ønsker en behandling, hvor du bliver pyntet nu og her. Hos vores kosmetolog, kan hun forvandle dine negle og forhøje din selvtillid efter blot et enkelt besøg med en skøn manicure med CND produkter. Du kan også vælge at besøge vores dygtige uddannede vippestylister. Nyd en afslappende samt afstressende behandling og åbne øjnene op med de flotteste vipper. Kom og besøg os! Du er altid velkommen hos Copenhagen Beauty Clinic, og vi ser frem til at tage imod dig, pleje dig og forkæle dig under hele besøget. Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores eksklusive klinik i hjertet af Østerbro. Venlig hilsen Copenhagen Beauty Clinic

Vores team

Mød vores behandlere

Tanya

Hudterapeut

Tanya er uddannet lægeeksamineret hudterapeut og social og sundhedsassistent. Hun har certifikater på alle de behandlinger hun gennemfører i klinikken og er specialist i de tekniske udstyr der bruges til behandlinger på klinikken.

Passionen for at lave behandlinger kom af Tanyas mangeårige interesse for æstetik – at fremhæve den naturlige skønhed igennem kosmetiske behandlinger.

Mie

Samejer af Copenhagen Beauty Clinic

Mie er uddannet vippeteknikker og har specialiseret sig inden for single, hybrid og volume lashes, samt lash lift. Mie har flere års erfaring inden for branchen dette giver hende et stort indblik i skønhedsuniverset. Hun er hele tiden nysgerrig og opdateret på nye behandlinger vi kan tilbyde i klinikken og har en innovativ tilgang, hvilket sikre at vi har de nyeste behandlinger på markedet.

Mie er i gang med at udvide sine kompetencer og kan byde på en lang række behandlinger inden længe.

Mie står for ansættelser, daglige drift, opfyldning af lager, administration, samt kvalitetssikringer.

Shifa

Kosmetolog

Shifa er klinikkens kosmetolog. Hun er uddannet hos CIDESCO og har afsluttet sin uddannelse med top karakter. Med mange års erfaring har Shifa lært at kende til alle hudtyper og kan guide alle på vej mod den perfekte hud.

Katrine

Kosmetolog

Katrine er klinikkens økø-mus. Hun yder behandlinger med økologike produkter uden parfume fra Neovtia hvilket sikre, at det er muligt for alle hudtyper og gravide at kunne få plejet sin hud.

Stephanie

Kosmetolog

Stephanie er også klinikkens kosmetolog. Hun er, ligesom Shifa, også er uddannet hos anerkendte CIDESCO og har afsluttet sin uddannelse med de bedste karakterer. Hun har en bred forståelse for hudtyper og hudproblemer, hvilket sikre alle hendes klienter, at få den perfekte behandling til hver enkelte. Udover ansigtsbehandlinger, så laver Stephanie også singlelashes, lashlift, voks og CND shellac manicure.

Hvad tilbyder vi

Tanya
  • Hifu body
  • Hifu Face
  • Carbon peeling
  • SHR
  • Mesoterapi
Mie
  • Eyelashextensions
Hey beautiful

Har du spørgsmål?

Book tid