Om os

Velkommen

Velkommen til Copenhagen Beauty Clinic

Hos Copenhagen Beauty Clinic er vi et team af engagerede sygeplejersker, læge, hudterapeuter og kosmetologer. Hos Copenhagen Beauty Clinic kan du holde en pause fra den travle hverdag og nyde godt af ro i dit sind og sjæl. Vi stræber altid efter at udføre de mest fantastiske behandlinger og yde den bedste service. Med gode transport- og parkeringsmuligheder, er det nu ikke længere besværligt at finde tid til forkælelse i vores klinik.

Copenhagen Beauty Clinic er ikke blot for dem, som ønsker kosmetiske og dybdegående behandlinger. Det er også for dig, som ønsker en behandling, hvor du bliver pyntet nu og her. Du kan vælge at besøge vores dygtige uddannede vippestylist. Nyd en afslappende samt afstressende behandling og åbne øjnene op med de flotteste vipper. Kom og besøg os! Du er altid velkommen hos Copenhagen Beauty Clinic, og vi ser frem til at tage imod dig, pleje dig og forkæle dig under hele besøget. Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores eksklusive klinik i hjertet af Østerbro. Venlig hilsen Copenhagen Beauty Clinic

Vores team

Mød vores behandlere

Tanya

Hudterapeut

Tanya er uddannet lægeeksamineret hudterapeut og social og sundhedsassistent. Hun har certifikater på alle de behandlinger hun gennemfører i klinikken og er specialist i de tekniske udstyr der bruges til behandlinger på klinikken.

Passionen for at lave behandlinger kom af Tanyas mangeårige interesse for æstetik – at fremhæve den naturlige skønhed igennem kosmetiske behandlinger.

Mie

Vippe- og negletekniker

Mie har dagligt lavet vipper i tre år. Og med hendes øje for detalje sikrer hun dig et tilfredsstillende resultat. Mie tilbyder single, hybrid, volume og lashlift.

Shifa

Kosmetolig

Shifa er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og kostvejleder på den anerkendte og internationale skole CIDESCO. Shifa har en bred viden omkring hud og sundhed, så under alle Shifas behandlinger kan du føle dig tryk og være sikker på, at du får den bedste behandling som præcis dig og din hud har brug for.

Amir

Kropsbehandler

Amir er vores behandler indenfor vægttabs- og kropsbehandlinger. Amir er uddannet personlig træner og kostvejleder og med hans erfaring og med hans viden for ernæring og anatomi kan han sikre vores kunder den bedste vejledning igennem deres vægtstabs forløb. I klinikken udfører han vægttabs behandlinger, kostvejledning samt kropsbehandlinger mænd.

Hey beautiful

Har du spørgsmål?

Book tid