Permanent makeup

Permanent makeup hos Copenhagen Beauty Clinic

Eva Nawabi blev uddannet certificeret Phibrows Artist d. 5/9-2018 hos Phiacademy Danmark (Diana Hvas - Perfecting beauty i Rødovre). Evas mange år i skønhedsbranchen har lært hende, at ingen kunde er ens og derfor er kundens ønsker og tanker altid i højsæde. Til en behandling hos Eva er rådgivningen og vejledningen en stor del af selve behandlingen, uanset hvilken behandling der skulle ønskes.

-“Æstetikken og det naturlige er enormt vigtigt for mig i mit arbejde. Min passion er at forskønne og fremhæve din naturlige skønhed ved at give dig de bryn du altid har drømt om.” - Eva Nawabi

Book en tid

Hvad er Phibrows?

At være PhiBrows artist, betyder at man er tilknyttet det anerkendte PhiAcadamy som er verdens største virksomhed med speciale i permanent makeup. Det betyder også at teknikkerne altid er opdateret og du kan forvente en professionel vejledning med den nyeste viden som baggrund.

Phibrows metoder

Microblading – PhiBrows
Denne behandling er en manuel metode, hvor der tatoveres hårstrå. Hårstråene bliver tatoveret i den retning som dine egne hår gror. På den måde opnår man det naturlige look.

Ombré powder brows/soft shading
Denne teknik er for dig der ønsker et markant byn, som på samme tid er ''soft'' og pudret. Teknikken er også god til dig som i forvejen har fyldige bryn, men ønsker dem mere markerede.

Kombinationsbryn – PhiFusion
Denne teknik er velegnet til de, som ikke har så meget bryn selv. Her bliver microblading (hårstrå) kombineret med shading (skygge). Man deponerer derfor pigmentet både manuelt og med maskine.

Efterbehandling
Det er påkrævet og nødvendigt at få foretaget 1-2 efterbehandlinger (sommetider flere), da 60% af farven og 10% af de tatoverede hårstrå forsvinder. Dette skyldes at kroppen afviser pigmentet, ved første behandling. Efterbehandlingen skal ske 6 uger efter. Går der mere end 3 måneder, bliver behandlingen betragtet som en genopfriskning (1500,-) da det meste forsvinder.

Genopfriskning (indenfor 2 år)
En genopfriskning hvert 1-1,5 år anbefales for at vedligeholde den kosmetiske tatovering. Dette kan dog variere fra hudtype til hudtype. Nogen skal oftere forbi for at få tatoveringen genopfrisket, mens andre kan vente.
Hvis du selv føler at det så småt er begyndt at falme, så er der typisk tid til en genopfriskning

Værd at vide

- Den pigmenterede hud vil være rød og hævet efter behandling. - Farven på brynene vil aftage med ca. 60 % efter helingsperioden. - Det tager ca. 6 uger før den endelige farve, og resultatet kan vurderes - man kan derfor IKKE komme til efterbehandling før, og der kan IKKE rettes i en kosmetisk tatovering, inden de 6 uger er gået. - Hvis der går mere end 3 måneder, før efterbehandlingen bliver foretaget, bliver behandlingen betragtet som en genopfriskning.

Praktiske informationer

Da der arbejdes i levende væv, kan der ikke gives garantier - derfor er dette en "på egen risiko" behandling, og reklamationer er IKKE mulige. - Husk, at oplyse din behandler om, du indtager medicin, eller om du har visse allergier, og husk, at oplyse din behandler om, du har fået fortaget kosmetiske behandlinger (herunder botox), inden for den sidste måned. Man kan IKKE blive behandlet hvis: - Man er under 18 år. - Du er under behandling med roaccutan/isotretinoin. - Huden er solbrændt. - Man har hudsygdomme i behandlingsområdet. - Hvis man har et fortrykket ar der buler ud (keloid ar). - Hvis man har betændelsestilstand i kroppen. - Hvis man har benyttet brynserum indenfor den sidste måned. - Hvis man er gravid eller ammende. Inden behandlingen må man IKKE: - Indtage alkohol 24 timer inden. - 1 uge inden må du ikke indtage kosttilskud. - 1 uge inden din behandling må du ikke farve dine bryn. - Du må ikke tage forebyggende eller smertestillende medicin eller påføre bedøvelsescremer. - Du må ikke indtage anthistamin.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, eller har du flere spørgsmål? -Book en gratis konsultation sammen med Eva!
Tilmed dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og hold dig opdateret på skønhedBook tid